Jul med Eljest

Ännu en ambitiös amatörproduktion från Bobackarama AB har färdigställts! 

 

Här får ni följa med hem till oss och jula runt med veganskt julgodis, äggoljetempera och IQ-test i form av dagispyssel.  

 

För min del handlar det mest om att jag tycker det är så himla kul att jobba med film också lär jag mig något nytt hela tiden. Jag gillar att använda olika uttryckssätt, så jag leker gladeligen med rörlig bild även om jag själv tycker att jag är rätt pinsam och töntig i rutan. Men det skiter jag i - för om en lyssnar för mycket på den där rösten som säger att det är bäst att ligga lågt, vad skulle då åstadkommas? Jag lever som jag lär och hänvisar till texten på vår tygpåse och T-shirt:  

Aldrig har väl någe storverk gjorts genom att säg att he int gå. Följ dina drömmar, gåndin egen väg och va på rikt. Är det då nån som skull tyck du verka nalta eljest, då vet du att du är på rätt väg. 

IMG_1971.JPG

Således, behåll: Jul med Eljest! :-)