All aboard!

Kära kunder, passagerare, läsare!

Skutan går nu in i en ny fas. Kaptenen (jag alltså) har gått på föräldraledighet (vi väntar fortfarande på lill-kapten, eller Kapten Kaksmula som LisaLove kallar henne) och lämnar då över rodret till bästeman Love Sundlöf och styrman Linnea Lindström.

Jag ser verkligen fram emot att få vara ledig och lära mig allt om att vara mamma, men jag kommer ändå vilja fortsätta arbeta lite. Ett projekt som jag länge drömt om att få ägna mig åt är denna blogg, vilken jag ämnar fylla med allsköns texter och bilder om kreatörerna på Eljest, mat, äventyr, restips, inredning, mode, musik, DIY, böcker och allmänna rackartyg som man kan komma på när man är mammaledig kapten från en skuta som heter Eljest.

Hoppas ni vill följa med på resan. 

All aboard! 

/ Ida