Glad påsk!

Vi har har ett riktigt tabberas hos oss! Bästa sättet att fira påsk på, om ni frågar mig.

Jag och Estrid fick påskägg!

Jag och Estrid fick påskägg!

Vi fick besök av familjen och gick bananas på kalaset. En vegetarisk påskbuffé med pizza med västerbottensost, tångkaviar, crème fraiche, rödlök och en dillkvist för snygghets skull, janssons frestelse med kapris istället för anjovis, grönkålspaj med ädelost, sallad med brysselkål, valnötter och skirat smör, en annan sallad med blomkål och avocado också ett gott surdegsbröd från Kulturbageriet som vi gjort västerbottensostsmör till.

buffe.jpg

Sedan avslutade vi måltiden med en chokladtårta som jag och Estrid hade hjälpts åt att göra. Receptet hittade jag hos Tidningen Hembakat.

tarta.jpg

Idag lördag har vi öppet i butiken mellan 11-15 och sedan tar vi vår påskomobil och drar till CKO.

GLAD PÅSK!